Home Cocentaina El Refugi Antiaeri del Palau Comtal de Cocentaina obri portes 2 dies...

El Refugi Antiaeri del Palau Comtal de Cocentaina obri portes 2 dies a la setmana des de juliol

488
0
SHARE

Després de l’èxit a la jornada de portes obertes del Refugi Antiaeri del Palau Comtal contestà del passat 25 de maig, i una vegada les mesures i les restriccions davant de la Covid19 han anat flexibilitzant-se, l’Ajuntament de Cocentaina preveu l’obertura del seu refugi amb un horari setmanal de visites per tal que la gent puga apropar-se a conèixer-lo.

En aquest sentit, des de l’1 de juliol, el Consistori ha plantejat dos dies en què la gent podrà visitar i conèixer el recentment recuperat refugi. Aquests dies seran tots els divendres de 18:00 a 19:30h i, per una altra banda, els dissabtes d’11:00 a 12:30h. Les visites es realitzaran en grups de 30 persones i si, transcorreguts 15 minuts de l’hora d’entrada, el nombre de visitants no supera l’aforament establert es podrà admetre més persones fins a completar aquest aforament màxim.

Tot i que l’accés serà gratuït fins que acabe l’any per afavorir que la gent puga conéixer-lo, serà imprescindible una inscripció prèvia mitjançant el contacte amb l’oficina municipal de turisme, via telefònica al telèfon 96559059, per correu a cocentaina@touristinfo.com o mitjançant la plataforma de compra d’entrades a entrades.cocentaina.es. El termini per a realitzar les sol·licituds serà fins el dimecres de la mateixa setmana. Durant el mes d’agost el refugi romandrà tancat per descans del personal.