Home Alcoi El Teatre Calderón d’Alcoi acollirà 23 espectacles culturals diferents el pròxim trimestre...

El Teatre Calderón d’Alcoi acollirà 23 espectacles culturals diferents el pròxim trimestre de l’any

517
0
SHARE

El Teatre Calderón tornarà a obrir les portes després de l’estiu el 10 de setembre per al primer espectacle. Serà la primera de les 23 iniciatives culturals programades per a l’últim trimestre, hi haurà 12 concerts o espectacles relacionats amb la música, es representaran 5 obres de teatre, hi haurà 5 funcions de dansa i 3 iniciatives d’altres gèneres.

En primer lloc destacarem les representacions teatrals, en total seran 5. Ressaltem la primera de les obres que es representarà, serà el dissabte 1 d’octubre a les 20 hores, ‘El gran comediant’, dirigida per Joel Joan, i protagonitzada pel citat actor i director català al costat de l’alcoià Xavi Mira.

Sens dubte, la música serà la principal protagonista del trimestre, que comptarà amb ballets, òperes, espectacles de músics independents, sarsuela, música clàssica, música festera, i concerts de Nadal.

Però la dansa també serà present aquest trimestre amb representacions clàssiques i diversos espectacles avantguardistes. A més, el teatre també acollirà tres esdeveniments més, una gala benèfica, la presentació de càrrecs i un certamen escolar de ‘Nadaletes’.

Raül Llopis, Regidor de Cultura, destaca que “es tracta d’una programació molt variada en la qual tenen cabuda des dels grups locals al millor teatre nacional i autonòmic, igual que en la música i en la dansa.” La programació completa pot ser consultada a la web del Teatre Calderón.