Home Destacats El Voluntariat Mediambiental d’Ibi comptarà amb 56 persones cuidant dels seus paratges...

El Voluntariat Mediambiental d’Ibi comptarà amb 56 persones cuidant dels seus paratges naturals

269
0
SHARE
Grup de Voluntariat Medioambiental d'Ibi per a l'estiu de 2022
Grup de Voluntariat Medioambiental d'Ibi per a l'estiu de 2022

Com ve sent costum cada estiu, el grup de Voluntariat Mediambiental d’Ibi, vigilarà de l’1 de juliol al 31 d’agost les muntanyes i boscos d’Ibi amb l’objectiu de prevenir incendis i altres accidents propis de l’època estival. Els punts clau on se situaran els voluntaris per vigilar l’entorn local són: el Paratge de Sant Pasqual, Villalobos (a la zona de Partida La Devesa), Quatre Vents i com a novetat, l’Ermita de Sant Miquel, que substitueix al Barranc dels Molins d’ayns anteriors.

El grup de voluntaris, compost de 56 persones, ha assistit hui, divendres 1 de juliol, a una jornada de presentació preparativa al Museu de la Biodiversitat, en la qual se’ls ha explicat tot el necessari per a dur a terme el servei. En aquesta jornada hi han participat tant Rafael Serralta, alcalde de la localitat, com Pilar Herráiz, Tinent d’Alcalde de Medi Ambient, per donar la benvinguda i el seu agraïment als voluntaris.

Ibi és una de les localitats amb més voluntariat de la província i cada any compta amb un nombre més gran de voluntaris, per la qual cosa, des de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica han concedit a l’Ajuntament d’Ibi un total de 8.843 € destinats al Voluntariat Mediambiental 2022. Una part d’aquests diners es destinada a una petita compensació econòmica dels voluntaris.