Inici Alcoi Elegits set Majorals encarregats del culte a Sant Jordi, amb una línia...

Elegits set Majorals encarregats del culte a Sant Jordi, amb una línia continuïsta, per part de l’ASJ

221
0
COMPARTIR

Només 2 dels 7 Majorals elegits aquest passat cap de setmana a la ciutat d’Alcoi són nous en el càrrec. Els 5 restants repeteixen de l’anterior elecció dins d’un procés que ha renovat la meitat del cos de Majorals al sí de l’Associació Sant Jordi (ASJ). Estan encarregats de vetlar pel culte al patrò alcoià, Sant Jordi, en en marc dels Moros i Cristians més coneguts del món.

Sols José Francisco Bernabeu i Tomàs Cantó estrenen càrrec com a Majorals de l’ASJ, mentre els 5 restants ja formaven part de l’ens. Poc menys de 500 persones de les vora 10.000 censades com a votanta a l’ASJ han participat del procés en la setmana en la que deu renovar-se el principal dels càrrecs de l’ens: el de President. Juanjo Olcina, actual President de l’ASJ, previsiblement renovarà en el càrrec aquest dijous 25, quan està prevista la propera Assemblea General.

La candidatura d’Olcina, que compta amb l’actual cos directiu, és l’única que concorre als comicis, pel que és més que probable que siga reelegit President.