Home Destacats Els Bombers Forestals desinfecten els punts de recollida de cartes per als...

Els Bombers Forestals desinfecten els punts de recollida de cartes per als Reis Mags a Ibi

687
0
SHARE

Al llarg de les jornades prèvies a l’arribada dels Reis Mags de l’Orient a les diferents poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla van prenent-se mesures per a facilitar la seua arribada sense més contratemps. El principal d’aquests nadals no és altre que la Covid19, que impedirà la normal celebració d’actes com l’arribada de l’Ambaixadors de Ses Majestats o la pròpia Cavalcada dels Reis.

A bona part de les poblacions de la muntanya alacantina, els actes no es celebraran de forma presencial per a evitar aglomeracions. Però, en qualsevol cas, Melcior, Gaspar i Baltasar no deixaran de rebre les cartes de majors i menuts a totes elles. Així, a Alcoi, Ibi o Banyeres hi han ubicades aquest 4 de gener diferents bústies pels seus cascs urbans. Tots aquests punts comptaran amb les mesures de seguretat sanitària per a protegir a patges i veïns contra el coronavirus.

Una d’eixes mesures és la desinfecció dels punts on van a ser ubicades les bústies. En el cas d’Ibi són fins a 6 localitzacions on es recolliran les missives: Parc Giravela, Plaça de l’Església, Plaça Mirasol, Plaça Nostra Senyora de Lourdes, Parc Derramadors i Parc de les Hortes. Totes elles han rebut aquest matí de 4 de gener una desinfecció per part dels Bombers Forestals amb basae a Tibi. Periòdicament, aquest cos les du a terme per les localitats que abasta la seua àrea d’iunfulència.