Inici Alcoià Els col·legis obrin des de dijous 14 a l’interior alacantí per a...

Els col·legis obrin des de dijous 14 a l’interior alacantí per a dur a terme tasques administratives

609
0
COMPARTIR

Dijous 14 de maig. És la data indicada per la Conselleria d’Educació per a que els centres educatius comencen a dur a terme tasques presencials. La mesura únicament s’aplicarà a les poblacions que es troben en departaments de salut que es troben en Fase I del desconfinament. El propi cos directius de cada centre decidirà quin personal acudirà per a dur desenvolupar tasques relacionades amb la gestió i administració.

Més de 370 centres educatius de 123 poblacions són els que podran dur a terme aquestes tasques des del proper dijous, sempre mantenint totes les mesures de prevenció contra el coronavirus establertes per les autoritats. Entre elles s’inclouen totes les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Aquesta incoroporació de personal administratiu permetrà també prestar servei d’atenció als alunmes o les seues famílies.

És una oportunitat per a recuperar material que necessiten per a continuar amb la formació telemàtica que està duent-se a terme als centres espanyols.