Home Alcoià L’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla registren dos únics contagis...

L’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla registren dos únics contagis i cap mort per coronavirus

468
0
SHARE

L’evolució de la pandèmia de coronavirus segueix sent positiva a les comarques de la muntanya alacantina en aquest dimarts 12 de maig. Les xifres que trasllada la Conselleria de Sanitat Universal parlen d’únicament dos nous casos positius detectats del Covid19 al Departament de Salut d’Alcoi, que engloba totes les poblacions de l’interior de la província d’Alacant.

Es tracta de xifres en la línia de les darreres jornades, una de les principals motivacions de que la muntanya alacantina haja pogut accedir a la Fase I del desconfinament. La xifra de víctimes de la pandèmia a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla es manté en les 113 persones des del passat dijous. Ara bé, la pròpia consellera Ana Barceló ha reconegut en roda de premsa la mort d’una infermera a l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi, tal i com ha informat tvA.

Aquest víctima mortal del Covid19 no consta en les dades oficials que mostra la Conselleria de Sanitat Universal. Es desconeix si és perquè la mort s’ha produït de matinada o pequè no es contabilitzen els professionals de la Sanitat en aquestes estadístiques. Cal recordar que el visor mostra en aquesta jornada les dades pertanyents al dia 11 de maig, tot i aparèixer una jornada després.