Home Alcoi Els emprenedors del Comtat i de l’Alcoià se citen en Gorga per...

Els emprenedors del Comtat i de l’Alcoià se citen en Gorga per crear sinèrgies

504
0
SHARE

Crear sinèrgies i compartir experiències. Amb aquests objectius naix ‘Vincles’, la trobada de persones emprenedores de municipis amb risc de despoblació, que celebrarà la seua primera sessió a la Casa de la Cultura de Gorga aquest dissabte, 2 d’octubre, a les 10.00 h destinada a les localitats del Comtat i de l’Alcoià.

Esta iniciativa sorgeix de les necessitats expressades per molts dels professionals amb els quals treballen els agents de desenvolupament local de la Federació valenciana de municipis i províncies (FVMP) finançats per la Conselleria d’Economia sostenible mitjançant LABORA per a l’impuls dels pobles inclosos en l’Agenda AVANT de la Generalitat. Així, la proposta posarà en contacte persones dedicades a diferents àmbits o amb ànim d’emprendre noves activitats per tal d’aprofundir en el coneixement de l’entorn de cara a configurar propostes complementàries que ajuden a dinamitzar el territori.

D’aquesta forma, la jornada es configura com una àgora oberta en la que cada participant exposarà al llarg d’uns cinc minuts la seua experiència i les seues línies d’interés. A la finalització de les presentacions, arribarà el moment del contacte directe entre ells per tal d’explorar més concretament possibles vies de col·laboració. Actualment, ja hi ha més d’una quinzena de persones inscrites dedicades des de l’exportació de productes agroalimentaris o la venda directa a allotjaments rurals o viticultors. Per tal de prendre part de ‘Vincles’ tan sols cal emplenar un xicotet formulari disponible en línia (https://tinyurl.com/vinclescomtat) i acudir dissabte a la primera prova d’una proposta que naix amb vocació de continuïtat.