Home Alcoi Els escolars alcoians recuperen les eixides a la natura com a part...

Els escolars alcoians recuperen les eixides a la natura com a part de la seua formació amb la millora la pandèmia

262
0
SHARE

El mes de març ha suposat un respir per a tota la societat de l’interior alacantí degut a la millora notable en els indicadors de seguiment de la pandèmia. Pràcticament des del Nadal, tota activitat que suposara concentració mínima de persones ha estat supesa per a evitar més contagis. Una situació que ha afectat de valent als escolars, que en curs i mig han vist minvades bona part de les accions de les que podien beneficiar-se per a completar la seua etapa formativa.

Ara, després de superar la tercera onada, els escolars de la ciutat d’Alcoi reprenen en dos setmanes les activitts a l’aire lliure d”Escola Respira. Aqueta iniciativa busca oferir als joves estudiants de la ciutat dels ponts la possbilitat de dur a terme accions en l’entorn natural amb les que reforçar l’adquisciió de conceptes durant aquesta important etapa vital per a ells. ‘Escola Respira’ comta amb la col·laboració de l’Institut Tecnològic del Tèxtil (Aitex) i es desenvoluparà fins finals del mes de maig.

Els principals paratges que envolten la capital de l’Alcoià seran l’escenari que recorreran els estudiants alcoians dins d’aquesta iniciativa formativa. Així, aprendran la gestió dels residus a l’Ecoparc, valoraran el Medi Ambient visitant el Barranc del Cint o el Racó de Sant Bonaventura, coneixeran com es nodreix d’aigua la seua ciutat al Molinar i recorreran paratges com la Via Verga o la Font de Serelles, sense oblidar veure de prop exemples de biodiversitat amb el Projecte Canyet.

Les inscripcions per a aquesta iniciativa ja estan obertes a través de la Regidoria de Medi Ambient alcoiana, que gestiona aquesta formació complementària que busca formar ciutadans mediambientalment responsables per al futur.