Home Alcoi Els gimnastes alcoians del futur reben els consells de l’esportista olímpic alcoià...

Els gimnastes alcoians del futur reben els consells de l’esportista olímpic alcoià Nèstor Abad

0
SHARE

El gimnasta internacional Nèstor Abad, nascut a Alcoi, ha estat durant aquest Nadal donant suport als joves gimnastes de la ciutat. La capital de l’Alcoià compta amb dos clubs de gimnàstica potents en categories inferiors, i els seus integrants s’han beneficiat de la classe magistral i els consells de l’internacional espanyol, que va participar en les passades Olimpíades de Rio de Janeiro.

La història esportiva de la ciutat d’Alcoi ha deparat grans resultats al llarg dels temps. Tant és així que els clubs alcoians de totes les disciplines han aportat efectius a grans competicions esportives, entre les que es troben els Jocs Olímpics. Pel moment, només un esportista nascut a la ciutat dels ponts ha tingut l’honor d’acudir a unes Olimpíades. El seu nom és Nèstor Abad i la seua especialitat és la gimnàstica.

Durant les vacances nadalenques de les que gaudeix l’esportista a la seua ciutat natal, ha aprofitat per a visitar a les joves que formen part dels dos clubs de gimnàstica que existeixen a Alcoi. Desenes d’alumnes han pogut aprendre alguns dels passos per a convertir-se en esportista professional de la gimnàstica com el seu ídol, internacional espanyol de la disciplina i també participant en mundials de l’especialitat.

Les vacances escolars pel Nadal han fet que molts joves hagen presenciat la classe magistral que ha impartit Abad a la ciutat que el va veure nàixer. Sobre els seus consells, esperen cimentar un futur brillant per a la gimnàstica alcoiana, que en categories inferiors està aconseguir molt bons resultats. L’objectiu dels consells és precisament aplanar el camí per a que les noves generacions de gimnastes tinguen majors possibilitats de triomfar en un esport minoritari però molt seguit a la capital alcoiana.

Nèstor Abad, torna passats els Nadals a Madrid per a continuar amb la seua preparació amb la Selecció Espanyola.