Home Alcoià Els partits tanquen la campanya electoral a la muntanya abans de la...

Els partits tanquen la campanya electoral a la muntanya abans de la jornada de reflexió

837
0
SHARE

Les eleccions del proper diumenge 26 de maig encetaran una nova legislatura als ajuntaments de la muntanya alacantina, i previsiblement amb canvis en la seua distribució. Un fet que ha provocat que els diferents partits estiguin fins última hora al carrer demanant el vot als seus veïns. Al llarg de la jornada electoral, tvA durà a terme un ampli desplegament de mitjans tècnics i humans rematats amb un especial en directe i amb connexions des del tancament dels col·legis electorals.

Aquest divendres 24 de maig es posa fi a dos intenses setmanes de campanya electoral en les que les diferents formacions han dut a terme infinitat d’actes per a recaptar el vot dels veïns per a les eleccions municipals del proper diumenge 26. A totes les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, les formacions que concorren als comicis han fet un esforç per tindre visibilitat davant la ciutadania. A base de cartells, repartint programes electorals, boca a boca o mitjançant les xarxes socials, els partits s’han bolcat per divulgar les seues intencions.

A Alcoi, el PSPV ha cridat a seguir la línia encetada fa 8 anys sota la batuta de Toni Francés insistint en la seua bona gestió. Un Toni Francés que ha perdut a sa mare a poc més de 2 dies dels comicis, un fet que ha llastrat la fi de campanya electoral.

El PP ho ha fet visitant amb el seu candidat Quique Ruiz diferents barris de la població mentre Compromís ho ha fet en to europeista amb el seu candidat Jordi Sebastià i Ciutadans presentant públicament la seua candidatura.

A Ibi han aparegut cartells demanant un vot no racista i igualitari damunt dels cartells electorals de diferents formacions com PP i PSPV, que han criticat aquest tipus d’actuacions. També a la Foia de Castalla, els candidats de Ciutadans han apostat per mancomunar serveis entre les seues principals poblacions.

Les eleccions del proper diumenge modificaran, previsiblement, les corporacions municipals a les respectives poblacions de l’interior alacantí. Amb l’objectiu de traslladar-los tota la informació de la jornada electoral, tvA durà a terme un ampli desplegament durant tota la jornada i a les principals poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

Amb el tancament dels col·legis electorals, aquesta casa enceta un especial en directe per a avaluar els resultats, que comptarà amb un complet resum de tota la jornada electoral, el millor anàlisi amb especialistes dels resultats que deparen les urnes i connexions en directe des dels principals punts d’atenció informativa.