Home Alcoi Els psicòlegs descarten el masclisme com a arrel de l’apunyalament a la...

Els psicòlegs descarten el masclisme com a arrel de l’apunyalament a la Zona Nord d’Alcoi

277
0
SHARE

El passat 21 de març, la Zona Nord d’Alcoi assistia atònita a una operació policial per a aturar un crim que s’estava produïnt en un dels seus domicilis. Un home havia apunyalat a la seua dona i als seus dos fills -una xiqueta i un xiquet- i després s’havia llevat la vida autolesionant-se. Inicialment i degut als condicionants, tot apuntava a que es tractava d’un nou cas de violència de gènere, i inclús es van convocar concentracions de repulsa a la capital alcoiana.

Una setmana llarga després, l’equips de psicòlegs que ha atés a les víctimes ha descarta el mòbil sexista com a motivació per a perpetrar aquesta agressió per part de l’home, que va perdre la vida per les ferides que es va ocasionar. Els testimonis de la família apunten a un home totalment integrat, bon pare i bon treballador. Un fet que els ha conduït a parlar del factor psicològic com a detonant de l’agressió. Els facultatius estableixen com a probable raó d’aquesta agressió un brot psicòtic agreujat per les conseqüències del confinament i com això podia afectar a la família. Es descarta també el procés de separació de la parella, ja que no es trobaven en eixa tessitura.

A hores d’ara, la mare i el xiquet agredits estan ingressats a l’Hospital Verge dels Lliris, on continuen recuperant-se de les seues ferides. La filla, per contra, encara continua en l’UCI de l’Hospital General d’Alacant.