Inici Muro Els sostres de dos cases de Muro s’enfonsen sense danys personals després...

Els sostres de dos cases de Muro s’enfonsen sense danys personals després de 60 l/m2 de pluges

527
0
COMPARTIR

Tot i que el coronavirus centra la pràctica totalitat de l’actualitat a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, la meteorologia també està sent protagonista durant les dos darreres jornades. De fet, segons dades de l’Associació Valenciana de Meteorologia (Avamet), la muntanya alacantina ha rebut des del passat 15 de març pluges que sumen més de 60 l/m2 fins el 23 de març. Pluges que es sumen a les que va deixar el temporal ‘Glòria’ de a males penes fa dos mesos.

Aquesta nova quantitat de precipitacions arriba després de que l’anterior borrasca causara múltiples enfonsaments d’edificis als cascs antics de diverses localitats de la zona. Successos que s’han repetit a la vila de Muro durant aquest dimarts 24 de març, quan s’han registrat quantioses pluges. L’aigua ha provocat l’enfonsament de dos sostres a altres tantes cases de la població.

Totes dos es troben situades al carrer La Font i es trobaven deshabitades, pel que les destrosses provocades per les pluges no han provocat danys materials. Els Bombers han hagut d’acudir al lloc dels fets per a verificar que no hi ha perill tampoc per als escassos vianants que circulen pels carrers durant l’Estat d’Alarma.