Home Cocentaina Els veïns del Centre de Cocentaina traslladen ‘in situ’ la problemàtica del...

Els veïns del Centre de Cocentaina traslladen ‘in situ’ la problemàtica del barri als polítics locals

0
SHARE
Vista del Casc Antic contestà, amb un sostre en fallida en primer terme.

Els cascs antics de cada localitat son, per norma general, les zones més degradades. Com el seu nom indica, solen albergar els edificis més vells de tota la localitat que, en moltes ocasions, estan en està d’abandó. Sense manteniment, aquests immobles van perdent condicions d’habitabilitat que fan molt difícil la vida en ells als seus posteriors moradors.

És una situació que a Cocentaina porten anys denunciant els veïns del Casc Històric de la vila comtal. Tant que estan convocant als representants polítics municipals a donar una volta pel barri amb ells per a comprovar de primera mà l’estat en que es troben alguns dels seus habitatges. Ja ho han fet amb integrants de PP, Compromís-Col·lectiu 03820, EUPV i Ciutadans, i esperen fer-ho amb la resta d’agrupacions presents a la localitat.

Aconseguir accions polítiques

L’objectiu és que els polítics puguen conèixer els problemes als que s’enfronten els habitants del barri per a posar-li solució. Els membres de la Plataforma SOS Casc Antic a la capital del Comtat són conscients de que el 2023 hi han eleccions municipals, i aspiren a que la rehabilitació del barri forme part dels programes electorals de les diferents agrupacions que aspiren a comandar l’Ajuntament de Cocentaina.