Home Destacats Empreses d’Ibi donen gel hidroalcohòlic als centres educatius locals cara al proper...

Empreses d’Ibi donen gel hidroalcohòlic als centres educatius locals cara al proper curs

562
0
SHARE

Les empreses d’Ibi han assolit un important nivell de solidaritat cap a la localitat i també a la província. Han estat moltes les donacions per a qualsevol tema realacionat amb la crisi sanitària causada per la Covid19 i que tant afecta la resta de sectors de la societat.

Entre aquestes mostres de solidaritat estan les empreses Clar Systems S.L. i la iberuda Injectats Neila, totes dues compromeses amb la situació actual i amb les necessitats que s’han anat adquirint al em-dida que passa el temps. És per això que han realitzat una donació de 500 dispensadors de gel hidroalcohòlic per instal·lar en els centres escolars de la localitat, a través del Departament d’Educació.

Clar Systems S.L. és la propietària del producte i Injectats Neila ha estat l’encarregada d’injectar els dispensadors que a partir de setembre estaran en els centres escolars d’Ibi a el servei de professorat i alumnat, ja que el seu ús serà molt important durant els propers mesos.

A la recepció de la donació han estat presents l’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta; la Regidora d’Educació, Núria Guillem, així com Santiago Cobos Carrillo, Director Executiu en Clar Systems S.L., i Mª Carmen i Luis Morente, responables de la iberuda Injectats Neila. L’Ajuntament d’Ibi agraeix enormement el gest per part d’ambdues empreses.