Home Alcoi En marxa el canvi de paviment de la pista de futbol de...

En marxa el canvi de paviment de la pista de futbol de Caramanxell

971
0
SHARE

Les obres per millorar el paviment de la pista de futbol número 1 del poliesportiu Julio Agudo Garat, conegut com a Caramanxell, i situat al barri de la zona nord, ja estan en marxa. Una de les actuacions més votades als pressupostos participatius de 2018. El cost de les mateixes serà de 57.846,37 euros, iva inclòs, i l’actuació ha estat adjudicada a l’empresa GRUPO NIBERMA,S.L. L’execució, que va començar la setmana passada,  té un termini previst, segons contracte, de 8 setmanes. Es pretén col·locar un paviment més adequat a les disciplines que es practiquen que la gespa artificial que és el que hi havia fins ara.

L’aprovació de la licitació d’aquestes obres es va realitzar el passat mes de març però, tal com ja es va anunciar en aquell moment, estava previst que les obres no començaren fins que no s’acabara la temporada de futbol. D’aquesta manera s’aprofita  l’aturada estival per no interrompre la temporada i perjudicar el menys possible als usuaris de l’espai.

Cal recordar que el canvi de paviment va ser una proposta presentada pels mateixos ciutadans, dins de la campanya dels Pressupostos Participatius 2018, i va ser la iniciativa més votada en aquell moment, demostrant l’interés ciutadà per millorar aquest espai, molt utilitzat pels esportistes locals.