Home Alcoi En marxa la temporada 2019/2020 del Nou Bàsquet Alcoi

En marxa la temporada 2019/2020 del Nou Bàsquet Alcoi

0
SHARE

Una temporada més Lirios Rovira seguirà al càrrec de la direcció esportiva del club, serà la seua tercera temporada ostentant aquest càrrec. La directiva està molt contenta amb la seua tasca i per això confia un any més en que porte les regnes del club a nivell esportiu.

Per altra banda, l’equip sènior masculí es manté en la categoria autonòmica, la setmana passada va rebre l’acceptació per part de la federació. I amb això vol anunciar que seran els encarregats de dirigir la banqueta de l’esmentat equip.

El tàndem Nacho Blasco – Robert Sanchís.

Nacho Blasco aportarà la seva experiència a les banquetes en aquesta lliga i altres superiors. A més, del seu més que complet currículum a nivell d’estudis del bàsquet.

Por la seua banda Robert Sanchís, que ja va dirigir a l’equip sènior femení fa dues temporades. Estarà també al capdavant de l’equip com a jugador i entrenador. Ajudant l’equip en totes les facetes que pogués. La seua titulació com a entrenador de nivell 2, la seua carrera d’activitats físiques i esportives se sumen a la seua experiència en el món del bàsquet.

Dos persones de la casa, molt formades, compromeses amb el club i que s’entenen a la perfecció. Aquesta barreja ha fet que el club es decideixi per confiar en ells i que duguen a terme el projecte de l’equip la propera temporada.

Ahora toca posar-se mans a l’obra per confeccionar un equip competitiu per estar al nivell que exigeix ​​la lliga.