Home Destacats En marxa les obres de renovació de les pistes de tennis del...

En marxa les obres de renovació de les pistes de tennis del Poliesportiu Municipal d’Ibi

139
0
SHARE

L’Ajuntament d’Ibi es troba en ple procés de les obres de millora de les pistes de tennis del Poliesportiu Municipal, el pressupost del qual ascendeix a 216.958,05 euros i que sufraga íntegrament el consistori. L’empresa encarregada de les tasques és Involucra SL i el termini d’execució és de 4 mesos, encara que les baixes temperatures registrades a la localitat estan frenant un poc el normal avanç de les mateixes.

Les obres s’estan desenvolupant de manera que molesten tan poc com siga possible la rutina de les persones que practiquen tennis, ja que s’executen, en primer lloc, les obres de dues pistes i després les altres dues. L’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, acompanyat pel tinent d’alcalde d’Urbanisme, Santi Cózar, i el d’Esports, Pepe Palau, visitava divendres passat l’evolució de les obres.

Amb aquesta millora es pretén que les quatre pistes de tennis existents a les instal·lacions esportives municipals, i que es van construir al seu moment amb formigó porós, tinguen un acabat esportiu amb resines acríliques sobre una superfície d’aglomerat asfàltic, seguint les directrius del Consell Superior de Esports (CSD), la Reial Federació Espanyola de Tennis (RFET) i la Federació Internacional de Tennis (ITF). Per això les noves pistes presentaran un acabat superficial esportiu homologat com a categoria 3, per la Federació Internacional de Tennis. A més, les dimensions exteriors de les pistes s’adequaran i s’adaptaran a les mesures establertes actualment.

L’empresa que realitza les obres millorarà, a més, la il·luminació de les pistes de frontó, col·locarà dos marcadors per a les pistes de tennis i disposarà de subministrament elèctric per a la caseta-magatzem, dues lones per cobrir les pistes de tennis, el subministrament i instal·lació de 264 seients a les grades i la pavimentació amb formigó ratllat d’una superfície de 250 m².

A aquestes obres de millora se sumen les d’una pista de sorra per a la pràctica d’esports de platja, la pèrgola per a l’ombra al SkatePark així com les noves instal·lacions esportives previstes al Pla Planifica de la Diputació d’Alacant de les que s’informarà properament .