Home Alcoi Es celebra el Dia dels drets de la Infància en Alcoi

Es celebra el Dia dels drets de la Infància en Alcoi

268
0
SHARE
Alcoi ha acollit aquest matí de dissabte 27 de novembre la celebració del Dia dels Drets de la Infància de la província d’Alacant i la Trobada de Famílies Acollidores de la Comunitat Valenciana.
La Plaça Ramón y Cajal i l’Àgora han estat els escenaris de tallers per als xiquets i les xiquetes, xarrada i actuació musical amb ‘The Beatfriends’. S’ha repartit aigua i fruita.
S’han sumat les entitats Creu Roja, Somriu, AIN, Proyde Alcoy, La Salle Acoge, Manos Unidas Alcoy, TEA Asperger, Dona Mare, Juniors Flor de Neu, AVAF, GAIA i Asociación Centro Trama.
L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, la directora general d’Infància, Rosa Molero, la directora territorial de Serveis Socials, Ana Pérez, la regidora de Polítiques Inclusives, Aranza de Gracia, i membres de la Corporació Municipal han estat presents en la jornada, i s’ha destacat la importància de treballar pels drets de la infància i de veure les ciutats des dels seus ulls i les seues necessitats, repassant-se les accions que estan portant-se a terme.