Home Alcoi Es manté el nombre de contagis a la residència d’Alcoi, entre ells...

Es manté el nombre de contagis a la residència d’Alcoi, entre ells hi han 10 sanitaris infectats

0
SHARE

L’estat sanitari a la residència Domus Vi de la ciutat d’Alcoi està estable a hores d’ara, segons ha traslladat la Consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, en roda de premsa. La xifra de persones contagiades pel coronavirus Covid-19 a les instal·lacions del carrer Oliver alcoià és manté en les 58 persones detectades ja ahir. Cal recordar que la Unitat Militar d’Emergències va arriba en la vesprada de dimecres 18 per a ajudar a controlar el brot desinfectant l’interior i l’exterior del centre.

La principal novetat respecte a aquest episodi -que s’ha reproduït en diverses residències de majors repartides per tota la Península i amb víctimes mortals- és la xifra de personal sanitari infectat. Són ja 10 els professionals de la salut que han resultat contagiats a la residència alcoiana, on Sanitat manté que únicament hi ha hagut una víctima. La resta dels 58 infectats, pel moment, no ha requerit d’ingrès hospitalari.

Sanitat, a més, espera contractar fins a 31 sanitaris per a dur a terme la gestió del centre, que ha assolit mitjançant la declaració de l’Estat d’Alarma.