Home Alcoi Esperançadora victòria en el Collao, Alcoyano 2 Lleida 1

Esperançadora victòria en el Collao, Alcoyano 2 Lleida 1

1837
0
SHARE

El Municipal del Collao va viure una nova vesprada d’èpica futbolística sota una intensa pluja. Bastant públic per a les condicions climatològiques i un objectiu comú, quedar-se amb els punts en litigi.
Es van avançar els ilerdencs per mediació de Juanito quan tan sols es portaven 10 minuts disputats en una jugada amb varis rebutges però que va acabar en el fons de les malles. A partir d’ací l’Alcoyano es va sacsejar el domini però amb més intenció que encert, una afició bolcada, però el marcador ja no es mouria en la primera meitat.
Després de la represa, l’Alcoyano a base d’empenyiment intentava desfer-se del domini visitant, Mario *arrera va fer els 3 canvis, i per fi en el 70 Óscar Díaz, que novament era titular, enganxava un xut amb la dreta creuat i anotava l’empat. A tan sols 1 minut per al final, després d’un contraatac per l’esquerra de Lino, arriba la pilota a l’acabat d’incorporar Rubio, que marca el definitiu 2-1 i deslligava la bogeria en el Collao amb crits de Sí que es pot.
Per l’Alcoyano van jugar Bañuz, Barreda Navarro, Primi, Bella, Anaba (Rubio), Omgba, Lino, Nieto (Bryan Reina), Óscar Díaz i Braulio (Vicente).
Amb aquest resultat l’Alcoyano ix del descens directe i es col·loca en promoció, a 2 punts de la salvació i té un partit molt complicat dissabte que ve a les 19.00 a Alacant davant l’Hèrcules.