Home Cocentaina Eurocaixa Rural obri nova oficina a Cocentaina per a abastir de serveis...

Eurocaixa Rural obri nova oficina a Cocentaina per a abastir de serveis financers al Comtat

0
SHARE

Des del 2017, l’ens bancari Eurocaixa Rural està duent a terme una aposta per dotar de recursos financers a les localitats amb menys habitants. Aquesta característica redunda en que, en haver menys població, molts serveis són considerats com a deficitaris, pel que acaben sent eliminats. Ocorre amb centres educatius, instal·lacions sanitàries i també amb serveis com els bancaris. Un fet que aprofundeix en el problema de la pèrdua de població que pateixen àrees rurals, com bonapart de la comarca del Comtat.

No obstant, ens com Eurocaixa Rural s’han proposat fer del servei a aquests indrets una de les seues senyes d’identitat amb l’arribada a la Comunitat Valeciana, on ja disposen de 31 oficines. Les noves instal·lacions s’ubiquen a l’Avinguda del Ferrocarril número 1 de Cocentaina, i des d’ells es vol abastir a part de la comarca del Comtat. Cal recordar que Eurocaixa Rural ja va obrir altra oficina a Beniarrés.

Cobrir les necessitats financeres d’aquestes poblacions i lluitar contra el seu abandonament és un dels objectius de l’ens financer. Oferir finançament a empreses i particulars en els temps complicats del coronavirus suposa un dels desafiaments d’Eurocaixa Rural amb aquesta aposta pel Comtat.