Home Alcoi Èxit al Trail Solidari Ciutat d’Alcoi

Èxit al Trail Solidari Ciutat d’Alcoi

260
0
SHARE

A les 08:00h del matí des de la plaça d’Espanya d’Alcoi ha tingut eixida el Trail Solidari, amb un total de 1.900 persones inscrites. Aquest prova ha tingut tres modalitats, el Trail de 54 KM i un desnivell de 2647m/+, el Mig Trail de 30 km amb un desnivell de 1264 m/+ i la marxa amb 24 km i un desnivell de 926 m /+.

En ser distàncies diferents i dues proves corrents i una altra caminant, l’arribada ha estat de manera escalonada al llarg de tot el matí. La meta està situada en la plaça d’Espanya. Durant la prova s’han recorregut diferents paratges naturals del nostre entorn com el Pont de les Set Llunes, el Salt, Barranc del Cint, Collao d’en Sabata, Montcabrer, Mes de Prats, Horta del Pobre, Barxell, Racó de Bonaventura, Riquer Alt, Dolomites, Molí d’Arquets o Les Solanetes, entre altres.

A més, aquest cap de setmana Alcoi ha tingut una agenda completa d’activitats.

El dissabte a les 7:00h hores amb el Costa Blanca Challenge, que és un esdeveniment Mototurístic, no competitiu que ha transcorregut en carreteres obertes al trànsit, amb eixida i arribada a Alcoi. S’espera l’arribada dels vehicles a partir de les 17 hores.

Roller Derby se celebrarà en el Poliesportiu Francisco Laporta el dissabte 16 d’octubre i diumenge 17, amb la participació de tres equips i quasi 50 esportistes. El dissabte 16, tindrà lloc la competició. Mentre que la jornada del diumenge 17, amb motiu de promocionar aquesta especialitat, es realitzarà una sessió de tecnificació oberta a tot el públic. El campionat femení es disputarà en forma de triangular entre el Burgos RD, el CDT Derby i Galícia i el masculí serà un duel únic entre CDT Derby i Burgos RD. El primer partit començarà a les 11.30 hores i l’últim a les 19 hores.

Seguint en el Poliesportiu Francisco Laporta, hi haurà un duel de la màxima categoria nacional d’hoquei. El Patí Alcodiam Salesià jugarà contra el Palafruguell el seu partit d’OK Lliga a les 20.15 hores.

Així mateix podem ressaltar que el diumenge 17 a les 18 hores serà la segona part de l’IV Festival CaixaBank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana, amb la participació de l’Orquestra Simfònica de la Banda Primitiva de Llíria i l’Orquestra Simfònica de la SMI Santa Cecília de Cullera. Serà en el Teatre Calderón dins de la programació de la Capitalitat Cultural.