Home Cocentaina Èxit en la I Cursa Dia de la Dona de Cocentaina

Èxit en la I Cursa Dia de la Dona de Cocentaina

0
SHARE

Diumenge 13 de març es reunien vora 200 persones amb motiu de la I Cursa Dia de la Dona de Cocentaina, unes preparades per a córrer i, la gran majoria, per a fer a peu els 5km de la marxa.

Dins del Palau es trobaven els xiquets i les xiquetes que van voler passar el matí jugant en la gimcana que el taller d’ocupació Dinàmics va preparar. També el Refugi Antiaeri i el Palau s’obrien per a acollir als curiosos visitants.

Aquesta festa esportiva i reivindicativa organitzada per la regidoria de Benestar Social amb motiu del 8 de març, començava amb un escalfament fet per Mónica Talens i acabava amb una classe d’Alicia Montava, seguit de l’entrega de detalls per als millors corredors i corredores i el sorteig de xecs de l’Associació de Comerç del Comtat.

El disseny i la coordinació tècnica del recorregut va estar a càrrec del club Socarun, una peça clau en aquest esdeveniment, i l’avituallament el va patrocinar Carrefour Cocentaina.

La regidora de l’àrea, Mireia Estepa, donava les gràcies a totes les entitats i persones que van fer possible l’esdeveniment i explicava que «posar en marxa aquesta cursa era un repte il·lusionant. La participació ha superat totes les expectatives que teníem al tractar-se del primer any i els i les col·laboradores han sigut un puntal fonamental per a convertir esta idea en una realitat».