Home Destacats Finalitzades les obres de millora de les infraestructures del trinquet del poliesportiu...

Finalitzades les obres de millora de les infraestructures del trinquet del poliesportiu de Muro

0
SHARE
Imatge de la visita de les autoritats a les obres de millora finalitzades

Les obres de millora de les infraestructures del trinquet del poliesportiu municipal de Muro han finalitzat aquesta setmana.

Amb aquesta actuació s’ha aconseguit dotar d’una nova coberta i instal·lació lumínica a tot el recinte amb la finalitat d’afavorir el bon desenvolupament del que és l’esport tradicional valencià per excel-lència i que compta amb una gran afició en la localitat. El lliurament de les obres va tindre lloc el passat 31 de novembre per part de l’empresa adjudicatària a l’Ajuntament i ha suposat una inversió de 169.221,44 euros. Un projecte que compta amb una ajuda de 56.256 euros per part de Diputació d’Alacant, dins del “Pla +Deporte 2022” destinat a la construcció, millora, ampliació o reforma d’instal·lacions esportives de municipis de la província.

Cal recordar, que el trinquet de Muro va començar a funcionar a l’abril de 2018 en les instal·lacions del propi poliesportiu municipal, i amb aquesta inversió s’ha aconseguit protegir la pista de les inclemències meteorològiques i una millora lumínica.

Concretament, amb aquest projecte s’ha procedit a cobrir el trinquet amb una lona de teixit blanc, recolzada sobre una malla metàl·lica, per a millorar el desenvolupament del joc i afavorir la visibilitat de la pilota. També s’ha renovat per complet la il·luminació del recinte mitjançant projectors LED per a aconseguir un nivell lumínic òptim en el trinquet.

D’altra banda, l’actuació ha contemplat la reforma de la graderia, atenent les necessitats que havien traslladat els usuaris respecte a l’altura i l’amplitud. A més a més, s’han cobert els laterals del recinte mitjançant panells polimèrics per a previndre l’entrada d’aigua en el mateix durant els dies de pluja. Malgrat que s’han cobert els laterals, s’ha deixat un espai entre la coberta de l’edifici i el lateral lliure per a afavorir la circulació d’aire.

A la visita realitzada amb motiu del lliurament de les obres, han estat tant representants municipals, com de l’empresa contractista i representants del Club de Pilota de Muro, que treballa per la divulgació i pràctica d’aquest esport autòcton sobre tot entre els més joves.

Segons ha explicat el regidor d’Esports, Saül Serrano, “es tracta de la quarta actuació que es porta a  terme en el trinquet, i estem molt contents amb els resultats, sobretot perquè ha agradat molt als usuaris d’aquest recinte, que són els membres del Club de Pilota de Muro”. Finalment, ha avançant que, s’està organitzant la inauguració del trinquet pròximament, encara que encara no hi ha data, per a la qual es vol comptar amb una partida de pilota professional i una altra per part dels jugadors del club.