Home Alcoià Fitur tanca portes a professionals amb bona acollida per a les propostes...

Fitur tanca portes a professionals amb bona acollida per a les propostes de l’interior alacantí

0
SHARE

Fitur afronta aquest divendres la darrera jornada dedicada als professionals del turisme, que han reconegut la qualitat de l’agenda anual d’esdeveniments allotjada en la web de ‘ticketalcoi’. Mentre, localitats com Castalla i Onil han dut a terme les seues darreres presentacions i fan un balanç positiu de l’atenció creada. Encara resten dos dies de fira oberta al públic en general.

Després de tres jornades frenètiques, Fitur, la principal fira turística espanyola, tanca portes per als professionals per a donar pas a un cap de setmana obert a les visites del públic en general. Des de dimecres i fins aquest divendres, l’expedició de les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla ha mantingut contactes amb empreses i operadors turístics de tota Espanya, als quals han traslladat l’àmplia oferta turística de l’interior alacantí. Cultura, patrimoni, oci, i sobre tot gastronomia han sigut els pilars fonamentals de l’oferta divulgada a Fitur.

No obstant, durant la darrera jornada oberta als professionals encara hi han hagut accions promocionals per part de les localitats de les comarques. I també reconeixements, com el que ha rebut Alcoi per part dels gestors del segell de qualitat Sicted, que reconeix aquelles destinacions o elements dins d’una destinació que destaquen en aquest sentit. La ciutat veu reconegut així la web ticketalcoi, on ha creat una agenda anual d’esdeveniments, al temps que ha presentat la tercera edició de la Fira Modernista, ja consolidada com a potent atractiu turístic.

La presència de les localitats de l’interior alacantí a Fitur porta anys sent habitual, ja que les localitats representades veuen en aquest esdeveniment un important nínxol de creixement per a les visites que reben. Atractius no en falten a localitats com Castalla, que ha divulgat una de les prioritats del seu Ajuntament en matèria turística, com és la posada en valor del nombrós patrimoni de la població. Juntament amb la gastronomia i la cultura són altres dels pilars de l’oferta castelluda i la de la seua localitat veïna Onil, que tanca Fitur satisfeta de la capacitat d’atracció de turisme que ha divulgat.

Per davant encara queden dos jornades en les que els pavellons d’Ifema a Madrid encara rebran milers de visitants que poden conèixer més de prop als atractius de l’interior alacantí.