Inici Alcoi GOL D’ÒR AL DESCOMPTE, ATZENETA 0 ALCOYANO 1

GOL D’ÒR AL DESCOMPTE, ATZENETA 0 ALCOYANO 1

556
0
COMPARTIR

Crònica per Joseca.

Victòria in extemis de l’Alcoyano en Atzeneta amb gol del capità Navarro pràcticament en el descompte.

El partit estava marcat per l’estranya actitud dels dirigents locals que van fer pagar a tothom, fins i tot mitjans de comunicació i els únics que es van salvar d’abonar els 15 € que valia la localitat, van ser els jugadors del Deportivo. 

Així i tot va haver-hi més públic d’Alcoi que d’Atzeneta en El Regit, on lògicament es va deslligar la bogeria amb el golaç del gran capità, Antonio Navarro.

Per l’Alcoyano van jugar José Juan, Devesa, Garcés, Raúl, Navarro, Diakité, Jony Ñíguez, Fran Machado (Ruba), Acevedo (Juli), Pau Franch i Óscar Díaz (Pablo Carbonell.

Gol 1-0 91’ Navarro 

Amb aquesta victòria l’Alcoyano aconsegueix el lideratge en solitari amb 12 punts (4 de 4), seguit de 3 filials amb 10 punts Vila-real, Elx i Hèrcules, aquest últim amb gol de l’Alcoià José Solbes que ocupa demarcació de central. Ressenyar també la suspensió dels partits Acer – Silla, Novelda – Alzira i Olimpic de Xàtiva- Crevillent.

La setmana vinent els blanc-i-blaus rebran al *Roda, que està amb 4 punts, en un partit que començarà a les 18.00 hores el Diumenge 22.