Home Cultura Ibi convoca un concurs juvenil a TikTok per a conscienciar contra la...

Ibi convoca un concurs juvenil a TikTok per a conscienciar contra la violència de gènere

623
0
SHARE

L’Ajuntament d’Ibi, a través de l’àrea d’Igualtat, presenta el certamen en TikTok ‘Rodant per la Igualtat i contra la Violència de Gènere’ que, a través del hashtag #ibicontralaviolenciadegenero, recopilarà vídeos a la xarxa social TikTok per conscienciar i lluitar per la igualtat i contra la violència de gènere.

Per participar no és necessari disposar d’equips professionals, n’hi haurà prou amb un mòbil i una bona història per explicar. Formar part del certamen és tan senzill com pujar un vídeo a la plataforma Tik Tok amb el hashtag del concurs i omplir un formulari d’inscripció que es trobarà en www.ibi.es, on també podrà consultar les bases.

La temàtica del certamen serà tot el que faci a la lluita per la igualtat i contra la violència de gènere. La durada màxima dels vídeos serà de 60 segons i es poden utilitzar totes les possibilitats creatives que proporciona la pròpia xarxa social TikTok. El premi serà de dos tablets per al primer i segon guanyador.

Per poder participar en el certamen caldrà que la persona participant visca, estudie, treballe o haja nascut a Ibi i que siga major de 13 anys en el moment de la inscripció. També està obert als menors de 13 anys que apareguin en el vídeo acompanyats per una persona adulta de la família, sempre que s’envie signada l’autorització parental.

L’objectiu principal de la convocatòria és sensibilitzar sobre la violència dse gènere, estimulant la capacitat creativa de la ciutadania, alhora que es potencia la reflexió i la conscienciació sobre la igualtat entre homes i dones, entenent la violència de gènere com una discriminació per a aquestes. L’elecció de la plataforma TikTok ha estat per tractar-se d’una xarxa social molt popular entre els més joves, als quals principalment se’ls pretén fer arribar amb el missatge, així com per la facilitat de creació audiovisual que proporciona la plataforma.

La data límit per a la inscripció és el 28 de maig i el vídeo guanyador i una presentació amb tots els vídeos seran presentats en 31 de maig en les Jornades contra la Violència de Gènere de la Diputació d’Alacant.