Home Festes Ibi activa en Festes el ‘Punt Violeta’ contra la violència de gènere

Ibi activa en Festes el ‘Punt Violeta’ contra la violència de gènere

1398
0
SHARE

L’Ajuntament d’Ibi, des de l’àrea de Serveis Socials, Dona, Joventut i Sanitat ha posat en marxa els dies previs a la celebració de les Festes Patronals de la localitat una campanya de conscienciació per un consum responsable d’alcohol i unes festes lliures de violència de gènere.

Amb el lema ‘Per unes festes lliures d’abusos a Ibi’ s’habilitarà un punt d’informació durant les ‘Entraetes, que es celebren els dies 7, 9, 10 i 12 de setembre, amb la finalitat de sensibilitzar a la població, i sobretot al públic jove, sobre els problemes que produeixen el consum de drogues i especialment el consum abusiu d’alcohol tan unit als moments d’oci i festa.

L’aparador informatiu s’ubica al costat de l’Ajuntament, els dies assenyalats, a partir de les 21:30h. Aquest punt, denominat “Punt violeta”, estarà dinamitzat per personal de les àrees de Serveis Socials i Joventut, que facilitaran als assistents informació sobre diferents drogues, així com material divulgatiu per potenciar la sensibilització del rebuig de la violència contra les dones i el assetjament sexual de carrer.

La tinent d’alcalde de l’àrea, Mª José Herrero, assenyala que “un any més i després dels bons resultats de l’any passat, des de l’Ajuntament tornem a instal·lar aquest estand informatiu, perquè cal que les institucions realitzem accions preventives d’abús per potenciar les actituds sanes per al bé personal i el dels altres. Deixant constància que a Ibi apostem per la igualtat i el rebuig a la violència masclista en totes les seves formes”.