Home Educació Ibi arranca la 1a Escola Municipal d’Estiu el pròxim 1 d’agost al...

Ibi arranca la 1a Escola Municipal d’Estiu el pròxim 1 d’agost al poliesportiu municipal

0
SHARE
El Poliesportiu Rubén Plaza d'Ibi
El Poliesportiu Rubén Plaza d'Ibi

El dia vinent 1 d’agost començarà la 1a Escola Municipal d’Estiu a l’agost d’Ibi. La programació de l’Escola versarà sobre les Edats de la Humanitat i serà gestionada per l’empresa especialitzada en gestió de serveis educatius Corona Boreal, que ha estat l’adjudicatària de la licitació pública.

L’escola comptarà amb monitors i monitores locals, qualificats i amb àmplia experiència provinent d’altres escoles d’estiu existents a la localitat. Recordem que l’Escola d’Estiu d’Agost es desenvolupa en el marc del Pla Corresponsables de la Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere del Ministeri d’Igualtat. Recordeu que totes les sol·licituds han estat acceptades.

L’escola d’estiu serà duta a terme a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal. L’horari és de dilluns a divendres de 7:45 a 09:00 per a les i els més matiners i de 09:00 a 14:15, el seu horari normal per al desenvolupament d’activitats. L’entrada i sortida de nens i nenes serà al pavelló Rubén Plaza per la porta principal.

Cada monitor o monitora estarà encarregat d’un grup màxim de 15 nens i nenes; disposant de tots els números de telèfon dels pares i les mares del seu grup, als quals mantindran informats de les activitats a realitzar, així com de tot allò que pogués sorgir de sobte.