Home Esports Ibi celebrarà la seua XVI Gala de l’Esport el 23 de juliol...

Ibi celebrarà la seua XVI Gala de l’Esport el 23 de juliol al Teatre Rio

281
0
SHARE

Aquest any Ibi si celebrarà la seua tradicional Gala de l’Esport en la qual es reconeixeran als millors esportistes, clubs, entitats o empreses involucrades en el món de l’esport ibense durant les temporades 2019 i 2020.

La seua XVI edició es realitzarà al Teatre Rio, on s’espera l’assistència d’esportistes i persones relacionades amb l’esport local, autoritats i públic general, depenent de la normativa sanitària que hi haja establerta en el moment. Durant la gala es rdescobriran qui son els guanyadors de la mateixa, de manera que els nominats coneixeran en aquest mateix moment el resultat.

Les candidatures als i les millors esportistes estaran obertes, una vegada més, a tots els clubs esportius o particulars, que podran fer arribar els seus candidats. Finalment, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ibi, al costat dels presidents de clubs, entitats esportives locals i amb les votacions que la ciutadania també podrà realitzar, informarà del resultat dels nominats, amb tres finalistes per a cada categoria:

– Esport inclusiu: millor esportista en esport adaptat.
– Millor Club o entitat esportiva.
– Millor gestió directiva.
– Millor esportista masculí.
– Millor esportista femenina.
– Esportista masculí amb millor projecció.
– Esportista femenina amb millor projecció.
– Millor entrenador/a.
– Millor equip.
– Empresa que més recolza l’esport local.
– Millor trajectòria esportiva.

La presentació de candidatures podrà realitzar-se per qualsevol ciutadà i ciutadana d’Ibi, a través de la web www.ibideporte.es, des del proper 11 de maig, a les 12:00 h, fins al 30 de maig.

Per a més informació, poden posar-se en contacte amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ibi al 965550608, en deporte.info@ibi.es o bé al taulell de la piscina municipal de la localitat.