Inici Ibi Ibi comença a unificar instal·lacions de la brigada d’obres amb la creació...

Ibi comença a unificar instal·lacions de la brigada d’obres amb la creació d’un nou magatzem

654
0
COMPARTIR

la vila d’Ibi compta en l’actualitat amb poc més de 23.000 habitants. Una xifra que fa necessària l’existència d’una brigada d’obres responsables dels treballs de manteniment i reforma de l’equipament municipal. Aquest cos necessita també d’infraestructures des de les que poder operar a la localitat, qua a hores d’ara estan repartides per diferents localitzacions de la població.

Ara, l’Ajuntament d’Ibi ha invertit 40.000 euros en la creació d’una nau al polígon l’Alfaç, a la que traslladarà part de l’equip de la brigada. Serà a una parcel·la d’uns 700 m2 sobre la que es construirà un magatzem que albergarà allò que necessiten els operaris per a escometre la seua tasca. Fins ara, moltes de les instal·lacions municipals on es conserven els aparells de la brigada no reuneixen les condicions que sí reunirà la nova infraestructura.

Pel moment estan duent-se a terme treballs de retirada de vegetació i generació de sòl asfaltat, tenint en compte les canalitzacions per als subministraments. Després arribaran els treballs de construcció de la nova nau, que tindrà estanteries per a optmitzar l’emmagatzematge del material de la brigada d’obres. A més, el nou magatzem comptarà amb televigilància policial, com la resta del polígon.