Home Cultura Ibi convoca la ‘Nova Mostra’ amb companyies locals davant la impossibilitat de...

Ibi convoca la ‘Nova Mostra’ amb companyies locals davant la impossibilitat de celebrar la Mostra de Teatre Amateur

0
SHARE

Enguany, a causa de la situació actual de la Covid19, no s’han pogut dur a terme els procediments administratius necessaris per poder celebrar la Mostra de Teatre Amateur Vila d’Ibi, que arribaria al seu XXVI edició. No obstant això, des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi s’ha organitzat la ‘Nostra Mostra’, en què del 15 al 18 d’octubre, els espectadors podran gaudir de quatre grans obres de teatre representades per companyies locals d’excepció.

Dijous, 15 d’octubre, a les 20:30h, s’aixecarà el teló amb l’obra ‘Maleïda Demanda’, de Font Viva Teatre, dirigida per Mariana Segura i protagonitzada per Yolanda Sabater, Noemí Santiago, Cecilia Martínez i Ana González. Divendres, 16 d’octubre, també a les 20:30h, torna Font Viva Teatre amb ‘Personatges’, dirigida per Iván Vidal i interpretada per José Mejías, Mariluz Expósito, Chelo Baptista, Paco Esteve i Rosa Asensio.

Dissabte, 17 d’octubre, a les 20:30h, el públic podrà gaudir de l’espectacle ‘Parany per a ocells’, de la companyia local Ayusteatro. Està dirigida per Tere Cerdà i amb Chema Escribano, Pascuala Marchán i Felipe Navarro com a protagonistes de l’obra. La companyia ‘Ni pa hui ni pa demà’ posarà el punt final del cicle de teatre amb el seu espectacle ‘El Crèdit’, on el públic podrà veure l’excel·lent interpretació d’Emilio Seguí Navarro i Juan Carlos Millán Mira, sota la direcció de Manuela Gallego.

El preu de les entrades per a cadascuna de les obres és de 3 euros i ja estan a la venda al Centre Cultural en horari de 9:30h a 13:30h i de 15:30h a 21:00h. El dia de l’obra s’obrirà la taquilla una hora abans de cada funció. Desde la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi es convida a tot el poble d’Ibi i veïns de la comarca a assistir a aquest certamen cultural, que va a realitzar-se garantint la total seguretat d’assistents i participants per gaudir de la màgia que el teatre ofereix als seus espectadors.

Aitana Sánchez-Gijón al Teatre Rio

Dissabte, 24 d’octubre, el Teatre Rio d’Ibi acull l’espectacle de dansa de ‘Juana’, en què l’actriu Aitana Sánchez-Gijón s’estrena en un espectacle dirigit i coreografiat per Chevi Muraday. Tot un viatge emocional que uneix la paraula i la dansa mostrant al públic un viatge llarg i fosc, però feliç, en què es dóna veu a totes aquelles dones, fortes i revolucionàries, valents i lluitadores, que van plantar cara a un destí hostil.

Es tracta d’una coproducció de Teatro Español i Losdedae Companyia de Dansa, que compta amb el Premi ‘Max’ al millor espectacle de dansa en 2016. Les entrades ja estan a la venda a les taquilles de Teatre Rio, de dimarts a divendres, de 11:00h a 13:00h i de 19:00 a 21:00h. També estan disponibles en la web www.bacantix.com.