Home Ibi Ibi encenta les XIII Jornades Micològiques al Museu de la Biodiversitat

Ibi encenta les XIII Jornades Micològiques al Museu de la Biodiversitat

747
0
SHARE

Ja han començat a Ibi la XIII edició de les Jornades Micològiques. Un complet programa d’activitats que finalitzaran el 25 de novembre i que tindran lloc al Museu de la Biodiversitat d’Ibi. Les activitats se succeiran durant un mes amb una interessant oferta lúdica i formativa per als amants de la micologia.

La programació s’ha iniciat amb la decisió del concurs fotogràfic, celebrat el diumenge, 21 d’octubre, al Museu de la Biodiversitat. Aquest divendres, 26 d’octubre, l’exposició Micològica del Museu de la Biodiversitat obrirà les seves portes i la inauguració oficial per part de les autoritats es realitzarà a les 20:00h. El mateix divendres, ASOMA impartirà un taller teòric-pràctic sobre els bolets més freqüents en al Comunitat Valenciana. Serà a les 20:30h, al Museu.

Dissabte, 10 de novembre, es realitzarà una excursió micològica organitzada per ASOMA. El lloc i l’hora de sortida està per determinar en funció de la climatologia. Per al dissabte 17 de novembre i com a novetat aquest any s’ha organitzat al Museu de la Biodiversitat la “Fira Micològica”. Els assistents podran gaudir d’un mercat amb tot tipus de productes relacionats amb els fongs: bolets silvestres i cultivades, fresques i conserves, artesania (cistelleria, navalles, maquetes, etc.) on es comptarà amb la participació de les principals associacions micològiques del sud-est i llevant d’Espanya.

Per al diumenge 18 i dissabte 24 de novembre, des de la seu de ASOMA, situada a prop del col·legi Teixereta d’Ibi, s’han organitzat dues excursions micològiques. La sortida està prevista a les 8:00h i la tornada sobre les 13:00h.

La cloenda de les Jornades serà el diumenge 25 que culminarà amb el lliurament oficial de premis del concurs fotogràfic i el ja exitós taller gastronòmic amb bolets, previstos per a les 11:30h, finalitzant la jornada amb un dinar de germanor a manera de comiat. Per realitzar les excursions i participar al taller de cuina les persones interessades han de contactar amb ASOMA.