Inici Destacats Ibi llança ajudes per a formar joves aturats mitjançant els 170 cursos...

Ibi llança ajudes per a formar joves aturats mitjançant els 170 cursos de l’Aula Mentor

278
0
COMPARTIR

La formació és un dels punts que reforça les possibilitats de trobar un lloc de treball. A una zona amb un teixit empresarial que requereix de mà d’obra especialitzada, aquest fet cobra major rellevància si cal. Donades les dades d’atur que registren col·lectius poblacionals com el dels joves, oferir-los oportunitats de formar-se i adquirir nous coneixements apareix com una bona alternativa per a facilitar-los la inserció laboral.

Precisament per això,a Ibi es llancen les ajudes per a inscriure’s als cursos de la coneguda com Aula Mentor de la vila joguetera. Es tracta d’un recurs al que poden acollir-se els joves d’entre 16 i 30 anys, que poden cursar més de 170 disciplines diferents. Aquesta formació ve acreditada mitjançant diplomes del Ministeri d’Educació i Ciència, i permet als joves aturats adquirir coneixements que els òbriguen el camp laboral.

El termini per a demanar les ajudes per a cursar formació a l’Aula Mentor iberuda està obert entre el 2 i el 13 de març. Per a fer-ho cal estar empadronat a Ibi, en situació d’atur i inscrits en el programa de Garantia Juvenil actiu a la localitat.