Home Cultura Ibi rebrà 280.000 euros de la Generalitat Valenciana per impulsar la Casa...

Ibi rebrà 280.000 euros de la Generalitat Valenciana per impulsar la Casa dels Reis Mags

0
SHARE

Aquest matí ha tingut lloc a Ibi l’acte de signatura del conveni amb l’Ajuntament del municipi pel qual la Generalitat aportarà 280.000 euros per impulsar la Casa dels Reis Mags, que comptarà amb un centre d’interpretació, un centre de jocs i un centre de joguines d’Ibi i baix l’auspici del qual es crearà la marca Casa dels Reis Mags com a producte de màrqueting turístic.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mostrat el suport del Consell a iniciatives com la Casa dels Reis Mags d’Ibi, un projecte museístic “arrelat a l’autenticitat” que contribuirà a generar “il·lusió” i “esperança” després dels durs moments viscuts amb la pandèmia de COVID-19.

El president ha subratllat a més que la iniciativa va més enllà del seu caràcter cultural, perquè enllaça amb la “potència enorme” de la indústria del joguet i de la seua capacitat innovadora. En aquest sentit, s’ha referit a les sinergies entre indústria, cultura i identitat i la transformació en actiu turístic.

“La Generalitat estarà al costat d’Ibi en els projectes d’interès per a la seva ciutadania”, ha afegit el president, que ha remarcat també que el nou espai museístic és representatiu de la tradició de joguines i nadalenques d’Ibi, i ha mostrat la voluntat que els valencians i les valencianes puguin viure el proper Nadal “amb la màxima normalitat”.