Home Destacats Ibi treballa en incloure la taxa de reposició d’agents de la Policia...

Ibi treballa en incloure la taxa de reposició d’agents de la Policia Local al pressupost municipal de 2024

0
SHARE
Reunió entre membres de la Subdelegació del Govern i els representants iberuts.

El passat dimarts 18 d’octubre, l’Alcalde d’Ibi, Sergio Carrasco i la Vicealcaldessa d’Ibi, Aitana Gandia, acompanyats per la secretària municipal i l’oficial de Policia en funcions, es van reunir amb el secretari de la Subdelegació del Govern a Alacant i dos tècnics per tractar, principalment, el problema existent a la localitat per la manca d’agents de Policia Local en plantilla.

En aquesta reunió, des de Subdelegació se’ls va informar sobre les vies existents per anar donant urgent solució i reposar així les places vacants que han anat quedant per jubilació de personal. I és que, en primer lloc, tota l’oferta d’ocupació que es puga oferir ha de ser a través dels pressupostos municipals.

Convocatòria perduda

Ibi compta amb l’antecedent d’haver perdut les taxes de reposició del 2022 per no haver-se pogut treure l’oferta d’ocupació, en temps i forma, en els primers sis mesos del 2023, per la qual cosa ara el Consistori treballarà per la inclusió de les places de reposició de 2023 als pressupostos de 2024 i així evitar que es perda una altra convocatòria.

D’altra banda, s’estan estudiant les borses d’interins de pobles propers per poder sol·licitar agents i agilitzar-ne la contractació. Ja hi ha quatre llocs de mobilitat que s’estan ultimant perquè puguin venir a formar part de la plantilla d’Ibi. El darrer pas és treballar en l’estabilització de llocs de treball de l’Ajuntament, un dels principals problemes del Consistori, tal i com han vingut anunciant des de la seua presa de possessió.