Home Castalla IBIAE assisteix a Castalla a la reunió amb el director general d’FP...

IBIAE assisteix a Castalla a la reunió amb el director general d’FP de la Generalitat

315
0
SHARE

Aquesta setmana, a la Casa de Cultura de Castalla, es va dur a terme una reunió oberta amb Manuel Gomicia, director general de Formació Professional de la Generalitat Valenciana. Gomícia volia conèixer de primera mà les inquietuds i les necessitats de mà d’obra qualificada de FP de les empreses de Castalla, que li van ser traslladades pels diferents empresaris de Catstalla.

La trobada, en què va estar el director d’IBIAE, Héctor Torrente, va ser presentada per l’alcalde de la localitat, Antonio Bernabeu, així com la regidora Maite Gimeno.

El més necessari, tal com van expressar els empresaris assistents, és un Cicle Mitjà de FP d’Electromecànica per al manteniment industrial de la maquinària de les empreses de la comarca, i també una especialització en confecció pel sector del moble i del canell. Això darrer es podria fer dins d’alguna vinculació amb el que ja s’imparteix a Alcoi. Quant al Cicle Mitjà d’Electromecànica, Gomícia va adquirir el compromís de fer tot el possible per implantar-lo a Castalla davant l’alta necessitat que hi ha d’aquest tipus de perfil qualificat a la Foia.

Des de l’Associació d’Empresaris Foia de Castalla estan treballant en diferents projectes amb Manuel Gomicia perquè les carreres tècniques de Formació Professional estiguen adaptades a la realitat de les feines que demana el teixit industrial de la comarca. Un exemple és el Cicle Superior de Transformació de Polímers que imparteix a Ibi l’IES La Foia.