Inici Destacats IBIAE dona dispensadors de gel hidroalcohòlic als centres educatius de la Foia...

IBIAE dona dispensadors de gel hidroalcohòlic als centres educatius de la Foia de Castalla

333
0
COMPARTIR

La Junta Directiva d’IBIAE ha decidit donar, en nom de totes les empreses que pertanyen a l’Associació d’Empresaris Foia de Castalla, 50 dispensadors automàtics de gel hidroalcohòlic als col·legis i instituts d’Ibi, Castalla i Onil. Aquests dispensadors estan valorats en 16.350 euros.

Amb aquesta donació IBIAE continua amb el compromís de destinar el romanent de la recaptació obtinguda de la subhasta benèfica efectuada dels motlles de el projecte de les pantalles facials protectores a un fi social a la comarca. Aquesta contribució desinteressada de les empreses associades servirà per millorar l’accés, la seguretat i la prevenció dels nostres fills, veïns i amics en el dia a dia del seu col·legi.

Hem considerat que ara mateix, quan els més joves reprenen l’activitat escolar i estan exposats al Covid19, podem col·laborar donant aquestes màquines dispensadores automàtiques de gel hidroalcohólico. A més estan fabricades per diverses empreses de la Foia de Castalla. Des del dilluns 21 de setembre són ja instal·lades en els centres educatius.

Aquesta donació de dispensadors se suma a la feta a l’Assemblea Comarcal de Creu Roja el passat mes d’abril, valorada en 49.505 euros. Encara queda un romanent que es destinarà íntegrament a projectes relacionats amb la pandèmia actual.