Home Cultura Iboga Summer Festival 2022 culmina l’octava edició amb un èxit absolut després...

Iboga Summer Festival 2022 culmina l’octava edició amb un èxit absolut després de dos anys de pandèmia

0
SHARE
Iboga Summer Festival 2022
Iboga Summer Festival 2022

Iboga Summer Festival 2022 ha conclòs la vuitena edició amb un rècord d’audiència de 35.000 persones. Després de quatre dies on han destacat les actuacions de més de 20 artistes internacionals de renom, com Goran Bregovic, Dub Inc, La Yegros, Talco, Vandal o Sara Hebe.

Tres anys després es va reprendre el festival que presentava la novetat del canvi d’ubicació del recinte. Per protegir l’entorn natural, es va reforçar el personal de seguretat i vigilància que va informar els assistents sobre l’obligatorietat de protegir les dunes i mantenir neta la platja i tot l’entorn, tot incidint en la importància del reciclatge i el respecte al medi ambient.

La millor música internacional dels gèneres balcànics, reggae, ska i drum and bass va tornar a sonar a la platja de Tavernes de la Valldigna. Els dos escenaris, Endorphine Stage i Dopamine Stage, van acaparar l’atenció dels milers d’esboguers que van ballar durant més de 40 hores amb ritmes i sons procedents de tots els llocs del planeta.

A més, el festival va col·laborar amb CEAR i va convidar a viure l’experiència a més de seixanta refugiats procedents de països com Ucraïna, Síria, Sudan, Algèria o Àfrica Sudsahariana o Afganistan, permetent-los accés gratuït a la jornada inaugural als habitants de Tavernes i poblacions de rodalia, així com als sanitaris dels hospitals més propers perquè gaudissin del festival al complet.