Home Onil Indignació per la brutícia que generen compostaments incívics a indrets poc transitats...

Indignació per la brutícia que generen compostaments incívics a indrets poc transitats d’Onil

245
0
SHARE

La vigilància que està duent-se a terme per a evitar comportaments que supose augmentar el risc de contagi per coronavirus fa que moltes persones busquen formes d’eludir ser vistos. A Onil,els establiments hostalers solen registrar bona afluència de clients durant el cap de setmana, però les restriccions afecten a la seua capacitat. És, probablement, un dels fets que porta a diversos grups a buscar ubicacions alternatives per a reunir-se.

Eixes reunions moltes vegades no compten amb les restriccions al nombre de persones, mesures de seguretat sanitària ni, segons pareix, civisme. Diverses localitzacions de la vila de les nines han aparegut aquest cap de setmana plenes de brutícia. Llandes i borses que embruten l’entorn urbà i natural colivenc i que han causat una profunda indignació entre els veïns.

Des de l’Ajuntament s’ha fet una crida al civisme per a, primer, evitar comportaments que desemboquen en possibles casos de contagi per coronavirus; i segon per a evitar que la degradació s’apodere d’algunes localitzacions poc transitades de la localitat de la Foia. Són moltes les veus que demanen sancions exemplars per a aturar aquests comportaments mentre des de l’Ajuntament es segueixen apel·lant al civisme.