Home Cocentaina Infraestructures Educatives col·loca el nou Bosco de Cocentaina com a referent per...

Infraestructures Educatives col·loca el nou Bosco de Cocentaina com a referent per a futures obres del Pla Edificant

273
0
SHARE

El director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, ha visitat aquestes darreres setmanes els treballs de construcció del nou Col·legi Sant Joan Bosco de Cocentaina. El centre portava més de 3 dècades esperant una actuació que, d’una banda, el consolidara; i d’altra permetera la unificació dels dos edificis en que es divideixen les classes.

L’encontre ha tingut contingut tècnic i a ell han assistit l’Alcaldessa de Cocentaina, la Regidora d’Urbanisme, l’arquitecta municipal, la directora de l’escola i els dos directors de l’obra.

El director general ha quedat entusiasmat amb el concepte de centre educatiu que s’implantarà a Cocentaina, el seu procés de creació i el tipus de materials que van a utilitzar-se. García també s’ha interessat per la solució que es donarà al sofisticat sistema de ventilació de l’edifici, tot un exemple d’innovació al món de les infraestructures educatives.

La nova escola tindrà un caràcter sostenible, fet que ha motivat que el responsable autonòmic haja comunicat que vol visitar-la en més ocasions per conéixer la seua evolució i que haja sol·licitat el contacte dels directors i dissenyadors del projecte per què el Bosco siga una obra de referència per a altres infraestructures del Pla Edificant.

Mireia Estepa ha comentat que “és una satisfacció molt gran que el responsable de les construccions de les escoles de tota la Comunitat Valenciana ens diga que el Bosco serà un referent i sabem que, certament, ho serà perquè l’escola s’adapta a allò que ha somiat la comunitat educativa, perquè s’ha cuidat cada detall dels espais que contindrà i el material del qual es faran i perquè serà una escola respectuosa amb el medi ambient en el seu ús de l’energia”.