Home Alcoi Ja es coneixen les 3 companyies que ha triat el Jurat per...

Ja es coneixen les 3 companyies que ha triat el Jurat per a participar en la I Mostra Nacional de Teatre Amateur d’Alcoi

166
0
SHARE

Hui s’han donat a conéixer les 3 companyies que ha triat el Jurat per a participar en la I Mostra Nacional de Teatre Amateur d’Alcoi que tindrà lloc del 4 al 25 de novembre d’aquest any en el Teatre Calderón.

Ha estat tot un èxit de participació de companyies de tota Espanya; concretament han estat 102 propostes de 78 companyies de tota Espanya. Havia molt bones propostes i amb molt de nivell.

Finalment, han sigut seleccionades:

-El dia 4 de noviembre la Companyia Taules*Teatre, de El Pinós, Alacant.Amb l’obra: Uciedad Anónima.

-El dia 18 de noviembre la Companyia El Duende de Lerma, de Lerma, Burgos amb l’obra Mil Amaneceres de José Luis Alonso de Santos, que va rebre el XVIII premi de la crítica de Castella i Lleó l’any 2020.

-El dia 25 de noviembre la companyia Zorongo Teatro de Bétera, València amb l’obra “Pere i el Capità” de Mario Benedetti.

Són companyies que estan tenint una molt bona trajectòria i que porten un vagatge de premis i de qualitat importants.

S’ha acordat amb les diferents companyies que en finalitzar les representacions realitzaran una tertúlia amb el públic assistent. Les entrades es podran adquirir a la Taquilla del Teatre Calderón d’Alcoi i a la página ticketalcoi.com.