Home Alcoi ‘Job Talent’ reuneix al Campus d’Alcoi de la UPV al talent jove...

‘Job Talent’ reuneix al Campus d’Alcoi de la UPV al talent jove i les empreses que el busquen

188
0
SHARE

La recerca de talent per a aplicar a les iniciatives empresarials és una de les fermes intencions de les empreses, especialment d’aquelles que  es basen en la innovació. Si a això s’afegeix el fet de que molts rams productius de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla necessiten de mà d’obra especialitzada, es crea un caldo de cultiu perfecte per a iniciatives com ‘Job Talent’. Es tracta de l’esdeveniment que anualment programa el Campus d’Alcoi de la UPU per a posar en comú als seus estudiants amb l’ecosistema productiu que els envolta.

Aquest 5 de maig és la data en la que s’ha celebrat una nova edició presencial de l’esdeveniment després de dos anys de  pandèmia. Fet que ha provocat un substancial increment del nombre d’empreses interessades en acudir a ell. Totes elles han instal·lat els seus expositors al pavelló poliesportiu del Campus d’Alcoi de la UPV. Per ells han passat centenars d’alumnes, que han pogut conèixer de primera mà els interessos d’aquestes mercantils. L’objectiu: que quants més d’ells puguen nodrir amb el seu talent les necessitats empresarials.

El ‘Job Talent’ o Fòrum d’Ocupació de l’ens universitari alcoià inclou també activitats pensades per a que els propis alumnes mostren les seus aptituds. Entre elles una mena d’escape room centrat en el treball en equip o un ‘elevator pitch’, on els alumnes poden divulgar les seues idees amb un temps limitat. Els diferents serveis d’ocupació tant autonòmic com local  han estat presents en l’esdeveniment.

Aquesta iniciativa tindrà noves edicions en la resta de campus de la UPV per tota la Comunitat en setmanes vinents.