Home Alcoià Jogueters i escola concertada traslladen les seues demandes a la candidata del...

Jogueters i escola concertada traslladen les seues demandes a la candidata del PP a la Generalitat

1143
0
SHARE

Una nova formació política ha acudit aquest dijous a recaptar el sentir de diversos col·lectius amb presència a l’interior alacantí. Després del candidat de Podem a la Generalitat Valenciana, hui ha sigut el torn del PP, amb Isabel Bonig al capdavant. La delegació popular s’ha reunit amb els jogueters de la Foia i amb els implicats en l’educació concertada a Alcoi, als que ha garantit accions en el seu favor si és elegida presidenta del Consell.

La proximitat de les eleccions generals, municipals i autonòmiques aproparà a la pràctica totalitat dels candidats a cadascuna de les administracions a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Tots tracten de testar el clima d’opinió que es dona per a orientar els missatges i les accions de cada formació política per a aconseguir el vot. Fa poques setmanes, la ciutat d’Alcoi va rebre la visita del candidat de Podem a presidir la Generalitat Valenciana, i aquest dijous ha fet allò propi la candidata pel PP.

Isabel Bonig ha visita les dos localitats més poblades de les comarques de la muntanya alacantina, on s’ha reunit amb dos dels sectors que operen en l’àmbit industrial i l’educatiu. La primera parada ha sigut Ibi, on la candidata dels conservadors a presidir el Consell ha visita una de les empreses jogueteres de la població. Els integrants del gremi han demanat menys taxes i una formació pensada per a abastir la demanda de mà d’obra per al sector en cas de que els conservadors governen el País Valencià després de les eleccions del 28 d’abril.

La segona parada de la candidata popular ha sigut a la ciutat d’Alcoi, on s’ha reunit amb els integrants de l’escola concertada, amb una extensa tradició a la capital de l’Alcoià. De fet, en ella existeixen fins a 9 centres educatius amb aquestes característiques. El PP vol fer del que qualifica com llibertat d’elecció educativa una de les banderes de la seua campanya electoral, recuperant les aules eliminades a Alcoi. Un argument extrapolable a la sanitat, en la que els conservadors pretenen implantar de nou un sistema mixte públic-privat a tota la regió davant el que consideren com un augment de les llistes d’espera als centres públics.

Fins el tancament de la campanya electoral, més primeres espases de la política valenciana passaran, previsiblement, per les comarques de la muntanya alacantina.