Home Alcoi ‘Join’, una plataforma contra la soledat juvenil, guanya el VII Concurs Start...

‘Join’, una plataforma contra la soledat juvenil, guanya el VII Concurs Start UPV del Campus d’Alcoi

116
0
SHARE
Participants, organitzadors i autoritats durant l'entrega de premis del Concurs Start UPV a Alcoi.

El VII Concurs Start UPV Campus d’Alcoi ha donat a conéixer els projectes premiats. Marcos del Amos i Diego Acosta Blaschitz, amb el seu projecte JOIN, han sigut els guanyadors d’aquesta edició organitzada per IDEAS UPV, dependent del Vicerectorat d’Estudiants i Emprenedoria de la Universitat Politècnica de València (UPV). L’objectiu del concurs és donar suport a la consolidació de l’emprenedoria dels titulats i estudiants del Campus d’Alcoi de la UPV. Han participat 48 emprenedors amb 23 idees de negoci, sent aquesta, l’edició amb major participació. El còmput total de les set edicions ascendeix a un total de 112 idees de negoci amb 164 inscrits.

La finalitat del concurs és premiar les millors iniciatives emprenedores amb idees de negoci atenent el seu creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial, aportació a l’entorn i incentivar la utilització de l’Espai d’Emprenedoria Start UPV del Campus d’Alcoi.

La idea guanyadora: JOIN

Marcos del Amos i Diego Acosta Blaschitz, amb el seu projecte JOIN, han rebut el premi principal del concurs. ‘Join’ naix amb la idea de disminuir xifres com que el 80% d’adolescents té sensació de soledat, el 30% ansietat i el 50% falta de motivació. La plataforma digital ‘Join’ dona l’opció de crear i participar en esdeveniments socials a l’instant.

En ella podràs veure la descripció i ubicació d’activitats prop de tu i confirmar l’assistència amb un clic. A més podràs crear les teues pròpies activitats i convidar als teus amics a fer plans com anar al cinema, estudiar, fer esport, etc…