Home Destacats Jorge Ureña formarà part de la selección espanyola d’atletisme i participarà al...

Jorge Ureña formarà part de la selección espanyola d’atletisme i participarà al Mundial

348
0
SHARE

L’atleta d’Heptatló d’Onil Jorge Ureña és suma a la selecció espanyola d’atletisme que participarà del 18 al 20 de març en el Mundial Pista Coberta a Belgrad 2022 (Sèrbia).

Després de quatre anys, la selecció espanyola torna a un Mundial sota sostre i ho farà amb un equip que inclou 13 vigents campions d’Espanya i set plusmarquistes nacionals. El 18è Campionat del Món en pista coberta es disputarà a Belgrad (Sèrbia) del 18 al 20 de març.

Un total de 26 atletes, 12 dones i 14 homes, han estat seleccionats després de complir els criteris establerts pel seleccionador José Peiró i la Direcció Esportiva de la RFEA.

Entre els 26 de Belgrad figuren 13 recents campions d’Espanya absoluts a Ourense i tres medallistes continentals a Torun 2021: el plusmarquista espanyol d’heptatló Jorge Ureña (bronze),el plusmarquista europeu de 3000 m Adel Mechaal (bronze), ) i la medallista de br Ana Peleteiro (plata) que a més defensa el seu bronze mundial a pista coberta aconseguit a Birmingham fa quatre anys. També serà a Belgrad un medallista Mundial, Saúl Ordóñez, bronze en 800 m el 2018, que aquesta vegada disputarà el 1.500 m.

La llista inclou set plusmarquistes espanyols a pista coberta: Jorge Ureña en heptatló, Ana Peleteiro en triple salt, Adel Mechaal en 3000 m, Maribel Pérez en 60 m, Mariano García en 800 m, i Bernat Erta i Manuel Guijarro en 4×400 m .