Home Banyeres Josep Sempere ostentarà l’Alcaldia de Banyeres una tercera legislatura però governarà en...

Josep Sempere ostentarà l’Alcaldia de Banyeres una tercera legislatura però governarà en minoria

0
SHARE
Josep Sempere rep de nou la vara de comandament a Banyeres.

Aquest dissabte 17 de juny s’ha configurat també la Corporació Municipal a Banyeres de Mariola. Per tercera legislatura consecutiva, l’Alcaldia de la localitat de la Mariola l’ostentarà Josep Sempere, encara que les condicions sota les que governarà la població són sensiblement diferents a les de la legislatura 2019/2023. I és que la formació Compromís ha passat de 8 a 6 regidors, pel que ja no disposa de majoria absoluta.

Tot després de dos reunions que es van dur a terme en les jornades prèvies a la composició de la corporació banyeruda entre la formació valencianista i el PSPV local. La manca d’acord amb els alliberaments que van proposar els socialistes és el principal element que ha impedit un acord entre les dos formacions per a garantir l’estabilitat de l’executiu en la localitat per a la resin estrenada legislatura.

Així les coses, Sempere governarà amb 6 regidors -a un de la majoria absoluta-, pel que haurà de buscar consensos per a aprovar les mesures que vullga implementar en la localitat. Tant els 5 regidors del PP com els dos del PSPV duran a termes tasques d’oposició.