Home Alcoi Jovempa Federació presenta el nou Comitè Executiu 2021/2023

Jovempa Federació presenta el nou Comitè Executiu 2021/2023

0
SHARE

Dimecres, 15 de setembre, va tenir lloc al Club de Regates d’Alacant la primera junta directiva de Jovempa Federació, després de l’Assemblea Electoral de el passat mes de juliol, en la qual va resultar elegit com a nou president de la Federació Hugo Quintanilla Ripoll.

En el transcurs de la reunió va ser elegit el nou Comitè Executiu per al període 2021-2023 que està integrat per:

-Hugo Quintanilla- President de Jovempa Federació
-Víctor Íñiguez, President de Jovempa Vinalopó
-Adrián Antón, president de Jovempa Elx i Comarca
-José Alberto Notari, President de Jovempa Marina Alta
-Pedro Menareis, President de Jovempa Baix Segura
-Ramón Soriano, president de Jovempa Marina Baixa
-Javier Expósito, President de Jovempa Alcoià-Comtat
-Alfonso Calero, president de Jovempa Alacant
-Juan Martínez, Tresorer
-Almudena Gonzalo, secretària general

A més de la designació de el Comitè, es va decidir nomenar com a vicepresidents de la Federació a Víctor Íñiguez i Ramon Soriano, representants de Jovempa Vinalopó i la Marina Baixa, respectivament, com a tresorer a Juan Martínez, de Grup Hob i ratificar en el càrrec com a secretària general a Almudena Gonzalo.

La junta directiva va repassar els reptes per als propers dos anys, i es va marcar l’objectiu d’arribar als 700 associats en aquest període. També es van repassar tots els projectes i activitats que es duran a terme en els propers mesos, destacant la celebració de el Premi Jovempa al Talent Empresarial Jove, que tindrà lloc el dia 14 d’octubre al Castell de Santa Bàrbara i la celebració del 30è aniversari de l’entitat que tindrà lloc al mes de desembre.

A més dels assistents a la reunió, formen part de la junta directiva: María Galera i Loli Pardo (Jovempa Vinalopó), Fina Joan i M. Carmen Mateu (Jovempa Elx), Laia Santamaria (Jovempa Alcoià-Comtat), Carolina Vallès (Jovempa Marina Alta), Maria Lloret i Alexandra Pardo (Jovempa Marina Baixa), Itziar Pérez i Laura Neus (Jovempa Alacant) i Esther Cuevas (Jovempa Baix Segura)