Home Alcoi La 18a marató de donació de sang i medul·la finalitza amb 65...

La 18a marató de donació de sang i medul·la finalitza amb 65 donants, sent 9 d’ells nous

294
0
SHARE
Marató de donació de Sang 2022 d'Alcoi.
Marató de donació de Sang 2022 d'Alcoi.

El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana juntament amb l’Ajuntament d’Alcoi van celebrar l’edició XVIII de la marató de donació de sang i medul·la solidària de la ciutat d’Alcoi en la qual van donar sang 65 persones, sent 5 d’elles nous donats.

La donació va tindre lloc el passat dissabte en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre on 43 donacions van ser pal matí i 22 a la vesprada. Al d’aquestes 18 edicions suma ja 1.860 donacions.

També va començar una campanya informativa al mateix punt de donació de sang i medul·la per tal d’informar de la donació de plasma, amb l’objectiu que l’any que ve puga ja realitzar-se a la ciutat, un total de 70 persones es van interessar en la campanya.

“Alcoi és una localitat solidària, cada vegada més conscienciada amb la donació de sang, i ho demostra dia a dia amb la seua implicació i compromís. Vull agrair al Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana tot el treball per fer possible aquesta donació” va expressar Teresa Sanjuán, Regidora de Salud Pública.